Nominatie Cultuurprijs 2023: Myriam Wijgman en Rob van Schalkwijk

Welkom!

Wat fijn dat u de website van Een Dijk van Kunst en Cultuur bezoekt. Op zondag 3 september is het weer zover. Dan staan de Wakkerendijk en de Meentweg in Eemnes in het teken van de achtste kunstroute die door ons wordt georganiseerd.

Op maar liefst 18 locaties laten 35 kunstenaars en kunstenmakers u een inkijkje nemen in hun creatieve processen. U kunt genieten van een grote diversiteit aan schilderijen, beelden, poëzie, koren, dans en de muziek van enkele bandjes. In het Huis van Eemnes kunt u een overzichtstentoonstelling bezoeken.

We wensen bezoekers en deelnemers een prachtige, culturele en inspiratievolle dag toe.

Het organisatiecomité,

Reggie van Berkel
Liesbeth Nap
Paul Grob
Kees Timmers

Nieuws

 

deelnemers 2023
terugblik
met dank aan

De kunstroute zouden we nooit kunnen organiseren zonder ondersteuning van:

Gemeente Eemnes Restaurant Het Oude Raadhuis
Drukkerij Image Team VTHP Webdesign Joris Klaui Fotografie

en onze sponsors:

Steinberg en Rinkel Pianos en Vleugel De Kaasschuur Campagne Makelaardij Jan van IJken Oude Bouwmaterialen Bloemerij Rosas Grand café Eemland Huis van Eemnes Eem Optiek Woonwarenhuis Nijhof Van der Waaij Makelaars Makker Glashandel Lekker gezond Servicestation Koot Drogisterij Trefpunt Goois Vloerenhuys

Om de ‘Dijk van Kunst en Cultuur’ tot het feest te maken waaraan u gewend bent, zouden wij het heel fijn vinden als er zich nog meer sponsoren zouden aanmelden. Belangstelling? Neem s.v.p. contact op met info@dijkvankunstencultuur.nl

Donateur
U kunt de ‘Dijk van Kunst en Cultuur’ ook steunen door donateur worden. Een aanmeldingsformulier vindt u op de verschillende locaties. Ook kunt u storten op Rek. Nr. NL95RABO0150436130 t.n.v. Stichting ‘Een Dijk van Kunst en Cultuur’ met vermelding van uw e-mailadres in de omschrijving.

Het DKC-Comité

Kees Timmers
Liesbeth Nap
Paul Grob
Reggie van Berkel (voorz.)

 
info@dijkvankunstencultuur.nl

Postadres:
Dingenaarserf 10
3755 VG Eemnes